September

Mycket text kommer nu. Inte ofta jag skriver så mycket så det kommer bli osammanhänagde och slarvfel. punkt.
Idag jobbade jag till fyra på easyfairs, sen så tog jag lina anna och astrid bussen till Frölunda torg för att beskåda Maria Montazamis signering. Lika gullig irl som på tv! Mötte upp nina för att boka hotell i bangkok och det blev tillslut Lebua, underbart! Kan inte längta mer efter att hänga på det hotellet i två dagar och göra i n g e n t i n g .

rubrik

Ångesten som forsar över en när man inser att man inte kan läsa upp allt på komvux. Fan. Min dröm är att läsa arkitektur på KTH i Stockholm (där hp intagningen är på 1,8!) och min enda chans att komma in är genom Hp, suck. Vad gör man då? Vet inte, men allt lär lösa sig på något vänster. Flyttar väl upp till Luleå och plugga, kanske hittar en riktig karlakarl ..när jag ändå är där. Alltid gillat dialekten.. Plugget med PPL på Säve går än så länge ganska bra, men det är mer plugg än vad jag först trodde.

Annat som händer i livet är att jag ska ta tag som tusan i att fixa körkort innan Jul. Jag ska bara få gjort det innan vi åker! Ny plan om västindien, dit vi lär vara runt mars. Vi ska segla med ett svenskt"bolag" runt bland öarna, i 13 dagar. Sjukt fina bilder och drömställe.

naturbilder, men båten är rätt stor. tror tom att det är en bavaria!

Toffifee

Igår(söndag) spenderade jag nästan hela dagen vid säve, fin soluppgång som vanligt där. Hade två 3 h lektioner varav en var sjuukt tråkigt. Läraren var en man på 60-70 år, och föreläsningen var om motorer . Fysik och meterologi i all ära men kommer ha svårt för den kurensen om flygplatens motorer! Trodde jag var frisk men upptäckte på Olivers adjömiddag på villan att jag var mer sjuk än vad jag verkade. Feber, tappade rösten och magont. Allt på en gång. Så jag är hemma idag, kommer dra mig till jobbet imon, har inte råd att vara hemma!

Saknar: alla ni som inte finns i göteborg längre dvs Kristina, Linnéa och Linn.
+ mamma kom hem med toffifee till sjukling. Bästa mamman ever!