AH

hej ni. hör inte av mig så mycket just nu, det är tillfälligt. Letar lägenhet i stockhom (hojjjta om ni vet någon) och jobbar ihop till höstens flytt. Letar ni så finns jag på Villa Belparc !

SANTA MONICA

2 dagar kvar tills man är hemma i Göteborg. 2 dagar tills jag landar i min egna säng. 2 dagar tills jag får träffa min underbara och konstiga familj. 2 dagar kvar tills jag kan börja leva i ett hus istället för i en ryggsäck. Himmel.
Hela denna sista vecka har vi bott i Santa Monica, gått på 3rd st och besökt piren som ligger 500m bort. Detta har gjort mig fattig, så där fattig att jag kan identifiera mig med de hemlösa som inte heller har någon jacka när det spöregnar ute, så där fattig att de hemlösa inte ens bryr sig om att fråga en om man har några quarters left for a homeless.
Lite överdrivet. Men mina pengar har gått till att köpa parfymer till eric och 13cm långa converse till familj och släkt. Imorgon ska jag iallafall unna mig svarta converse för mina sisa quarters och en kompis till pepp.


Fin bild jag hittade igår på min mac. trion!

Santa Barbara

Landat i Santa Barbara, bor i ett litet kollektiv med 4 andra sköna tjejer. Imorgon ska vi på IV och det blir min första collagefest, wiho. Hoppas ni vet att jag lever, för jag börjar undra om ni gör det. bisous