Fösta dagarna i April


Fick tårta av Mamma för att jag klarade uppkörningen

Drog ut med hela skaran kvällen innan jag skulle läggas in. Yaki-Da hamnade i sängen halv sex.

Zenja och Nina

Hittade en rolig spegel

Alla gick lite motvilligt upp dagen efter vid tiotiden och så begav vi oss till brunch på Röda sten. Sjukt värt!
 
 
Läkningen går bra, men dagarna går ganska långsamt. Svullnaden är nästan nere och det känns bättre för varje dag. bisous!
 

Torsdag, 3 dagar efter

Haft de värsta 3 dyget i mitt liv, sådär att jag vissa tillfällen det känts som om det hade varit lättare om jag bara försvann.
Bilden jag lade upp på Instagram är från innan operationen. Ville inte lägga upp ngt från nu på ett tag. Har ett vattenhuvud och dubbelhaka gånger 100.

Det är lätt att säga nu men hade jag vetat helt vad jag skulle gå genom med denna operation, all smärta och rädsla.. Hade jag nu, i efterhand valt att avstå.
Det har inte varit några vackra dagar.

Haha stackars lilla stumma tuva som legat i mitt rum de 2 senaste nätterna har nog varit livrädd för mig och mitt enorma ansikte.

Operationen gick sådär. Förlorade mycket blod och spydde en del vid uppvaket vilket gjorde att såren inte läkte som det skulle. Detta gjorde att jag fick stanna på uppvaket 12 h längre än väntat, så att de hade koll på allt med hjärta/ blodvärde etc. Hamnade på avdelning 27 rum 12 hos massor av fina sköterskor i tisdags morgon.