Fina ting.

 
Källor; tumblr, floras, anywho & lovewarriors
 
Stängt in mig i huset de senaste dagarna och spelat fly med Ludovico Einaudi. Alla glömda tankar hittar sakta tillbaka till mitt medvetande när jag sitter där i skymningen och spelar ouvertyren ytterligare en gång.

Au revoir!

John Legend

Så så kul med er nya som hittat hit. Skriver ju inte om något vettigt egentligen så kan tycka att det är lite konstigt också. Men ni är ju bara så bra!
 
Tar en kaffe med John Legend och känner mig rätt nöjd med att jag hunnit träna i Torslanda, övningsköra i torslanda och äta frulle och klockan är inte ens nio! Pluggar allt förutom nationalekonomi i denna stund, borde ha pluggat igår med kom på halv nio att matchen är juu idag. Bitter tjej gav upp i 91 minuten och lade sig något besviken. (Okej det var väntat men Mertesacker, vad gör du? För att inte tala om Sagnas drama)
Musiktips, John Legend. Killen som skapade Frank Ocean, ja. bounce
 

Hemskt ledsen för det dåliga urvalet av bilder, allt från innan 2012-talet. Eric kommer hem i mars och har med alla mina objektiv atm så har ganska svårt att visa något nytt. Denna från NYC, JFK som har metarkoden KJFK(-) förövrigt
 
 

Sanur, Bali

Hängt lite med Richardo i Majorna och brummat lite bil. Inte jätte taggad på att plugga (sista dagen) till tentan nu. Men.

Sanur 2012 februari 29.