Mot skåne

Källa flickr.
Har nu lämnat ifrån mig mitt käraste sigma 30 mm till min bror som flyger till centralamerika om 2 h. Inte alls avundsjuk på Eric och Jinnies planer om Costa Rica, surfa vid nationalparkerna osv. Åh.
 
Änligen tagit beslutet att åka till Mamlö över helgen för att se staden träffa tussar som flyttat dit och kolla på Malmö högskola. Kände det ganska tidigt att jag behövde ett tripp för att överleva februari och skolpressen. Så om ni är lediga (Linn!) så hör av er, är i Malmö fredag till måndag morgon. Bisous

F3

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för mitt huvud känns helt tomt på tankar och fullt på termer och teorier kring BNP och nationalräkenskaperna. Eh. Hälsade på världensfinastetjejåh så bra hon är Alva på jobbet och blev bortskämd med bullar småkakor och hjärtlatte. Skulle ha träffat Richard på frulle men min sovmorgon blev oplanerad. Funderar lite kring att börja kursen den analoga färgprocessen på GU i februari för att ägna lite tid till sådant jag faktiskt älskar att göra. Så att jag inte går under denna våren. Bara en tanke.
 
 lite smådåliga bilder från våra dagar i KL, Malaysia. Indisk mat och bruna töser. Dubbeltupp