Pendling

Klockan är 06.45 och jag sitter på ett tåg åkandes genom Stockholms förortens dimma. Dimman är där, som den är varje morgon. Lyssnar på beach house Myth och söker trycka in en variabel-matte och appendix A i minnet.

Längtar hem. Men inte så att jag vill åka hem i veckan, kanske vill jag komma hem till Jul på riktigt. Just nu känner jag mig ganska nöjd med huvudstaden.

Igår var vi på Skå och flög, hoppade in i PA-28 med en sillburk, knäckebröd och en alkoholfri öl. Jag och Anton hade planerat att göra en extrem sillis(KTH tradition) på en flygning. Vi flög sedan över Drottningholm och Mälaren förbi kaknäs. Drömmen!

3 veckor i Stockholm

Hej ni där hemma eller på annan ort! Det har ekat tomt här i några dagar/veckor då det har hänt så attans mycket här i Stockholm de senaste dagarna. Har hunnit flytta 2 gånger, köpt litteratur för 2000 SEK, skivit en tenta, gått på sittningar och pubb i snitt 5 av 7 dagar. Denna lördag är min första lediga dag på 3 veckor, dvs första dagen på 3 veckor som jag inte umgåtts med min klass.
 
Imorgon skall vi till bromma och flyga PA-28:or, dit jag flyttar om cirkus en vecka. Ska nu förflytta mig till en lägenhet/inneboende nära bromma flygplats. Där jag ska leva i en lya för 2500 SEK per månad vilket är lite skillnad från kostnaderna för Uppsala (boende+pendlarkort) som resulterar i 4500+1800 per månad. SMART tänkte jag!
 
Saknar er som tusan!
 
 
Pendlarveckan har varit seg då jag snittat 3 timmar på pendel per dag
 
Första dagarna i skolan hade vi massor av olika tävlingar, här lådbilsrace.
 
Anton var vår chaffis
 
Obama var på besök för att kika in bioforskarnas framgångar samt de "hemliga" projekt som görs i Teknikringen. Skymtade lite av detta men blev inte klok på vad det var för ngt.
 
Min värd och kusin Oscar bjöd på middag en varm Uppsala-kväll. Hade trånat efter räkor i veckor (vilket mina kusare tyckte vad så random), kunde inte motstå.
Dessa. räkor. var. nog. de. bästa. jag. ätit. någonsin. De måste ha varit från bästvästkusten.
 
Idag bestämde jag att ta tillfället i akt och gå runt och leta efter höstkläder, då jag äntligen var ledig när butikerna var öppna. Det blev en lisvfarlig materiallycka. Nike lycka.