Seminyak

De senaste dagarna har jag spenderat i Seminyak, en stad som ligger väst om huvudstaden Denpasar. Idag är det fjärde dagen i rad med monsumregn (även om det inte är säsong). Jag har sedan Fredrik åkte ätit ätit och återigen ätit på härliga ställen så som Sea circus, Brick by Bricks och the Vrooms.
 
Toaletten inne på Sea circus. Var tvungen att ta flera bilder.
 
Magiska tortillas med grillad fisk och mangosalsa.
 
Känns som att man är i västindien.
 
Obligatorisk semesterselfie. 
 
 Det var allt jag hade att visa för dessa dagar. De nästkommande dagarna är som tomma blad, vilket ger en känsla som är skrämmande lika mycket som häftig. Ta han om er där hemma! 
 

Ulu watu


Efter att ha varit sjuka i 2 dagar unnade vi oss en dyr frukost på mango cafe. Därefter åkte vi ner till första reven vid Padang Padang. Här gav vi en uttorkad hund massor av vatten, såg tiotal surfare försöka fånga en och samma våg.

Tre dagars sammanfattning


Sedan vi landade i Denpasar har vi besökt Ubud. Bott vid ett risfält där cirkadorerna varit vid liv 24-7. Åkt moped till grannstäder, blivit jagade på moppe av en arg rabieshund. Stannat hos många olika familjer och ätit eller druckit mangojuice.

Bestigit agung batur, Balis högsta berg. Blivit magsjuka av vid alldeles för hipp restaurang. Fått feber, blivit friska och nu ligger vi vid ett magiskt hotel i Ulu watu